De prijswinnaar van de selfiewedstrijd is…… Gerdien de Bruijn! Van harte gefeliciteerd!! ? Gerdien won met haar gezin een overnachting in de kerk Schettens ⛪

Op 28 oktober kwam ze met haar man Henco en hun kinderen Maarten en Alinda naar Fryslân om de prijs te verzilveren. Ze blikt terug op een geweldig uitje:

,,Wij komen in heel veel kerken, maar er overnachten hadden we nog nooit gedaan, dus dat was prachtig om eens mee te maken. Het was een geweldig uitstapje, we hebben echt genoten”. Al sinds hun verkeringstijd komen Henco en zij iedere zomer één of meerdere zaterdagen naar Fryslân om van de openstelling van Friese kerken te profiteren. ,,Daar zijn we al mee begonnen in 2005, het tweede seizoen van Tsjerkepaad. Na ons trouwen in 2006 zijn we er gewoon mee doorgegaan en ook met de kinderen erbij hebben we de traditie voortgezet.”

Lees het hele verslag op www.tsjerkepaad.nl