Nieuws en updates rondom Kerkovernachting.nl

Kerkovernachting weer open!

Ook onze Kerkovernachtingen zijn enkele maanden niet mogelijk geweest vanwege het Corona-virus.Aangezien je onze kerk in het geheel huurt en dus geen andere gasten tegenkomt, kunnen wij onze kerk weer veilig aanbieden aan onze gasten.

Nieuwe opvouwbedden

Nieuwe opvouwbedden

Vanaf nu beschikken we over twee opvouwbedden voor gasten die liever niet in de torenkamer willen slapen. Ook zijn ze te gebruiken voor gezinnen en groepen, zodat er vanaf nu vier personen tegelijk kunnen overnachten.

Bus vol gasten uit Oudemirdum c.a. op bezoek

Bus vol gasten uit Oudemirdum c.a. op bezoek

Zaterdag 13 april kwam er een grote Arriva bus met gasten uit de Protestantse Gemeente te Oudemirdum-Nijemirdum-Sondel, oftewel ONS, op bezoek. Zij kregen het meeslepende en spannende verhaal over de 17e eeuwse kolonel Schelte van Aysma te horen EN te zien. Zo was...

Interview met kerkbrigade

Op 15 januari 2019 verscheen er een interview met André Buwalda, lid van de Kerkbrigade te Schettens. Lees hier het complete verhaal: https://origineelovernachten.nl/eigenaar-aan-het-woord-kerktoren-van-schettens/

Kerk in Kerstsfeer

Kerk in Kerstsfeer

Tijdens de kerstperiode is de kerk sfeervol versierd en in het koor staat zelfs een mooie kerstboom. Enkele gasten hebben hier van kunnen genieten. Volgend jaar dus weer..